Πώς να παίξω στοίχημα online – Οδηγίες και συμβουλές

Τίποτα δεν είναι δύσκολο σε αυτή τη ζωή, αλλά σίγουρα πάντα απαιτείται δουλειά, διάθεση και κίνητρο για να φτάσει κανείς έως την επιτυχία. Το διαδικτυακό στοίχημα αποτελεί για πολλούς μία ευχάριστη ενασχόληση, ακόμη και ερασιτεχνικά ή ψυχαγωγικά, όμως όπως και να το κάνουμε, η νίκη είναι εκείνη που μας φέρνει το χαμόγελο και μας προτρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο. 

Στο άρθρο αυτό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κάποιες πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να κάνει πιο επιτυχημένες προβλέψεις στο online στοίχημα, να φτάνει σε μεγαλύτερα κέρδη και να αξιοποιεί όλα τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που του προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Πώς να παίξω στοίχημα online: Μάθετε πρώτα καλά τα βασικά

Σε όλα τα πράγματα που μαθαίνουμε κινούμαστε βήμα-βήμα. Αφιερώστε λίγο χρόνο προκειμένου να κατανοήσετε αρχικά την ορολογία του στοιχήματος και να δείτε πώς ακριβώς λειτουργούν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, αλλά και οι ίδιες οι επιλογές του στοιχήματος. 

Μην βιάζεστε και μην αρχίσετε να ασχολείστε με πολύπλοκα πράγματα, με συστήματα και λειτουργίες, εάν δεν έχετε μάθει τα βασικά. Ξεκινήστε με απλά, μονά στοιχήματα και προσπαθήστε μέρα με τη μέρα να αναζητήσετε πληροφορίες για τις υπόλοιπες διαθέσιμες αγορές. «Ο χρόνος είναι χρήμα» λέει η παροιμία, αλλά σίγουρα δεν εννοεί πως πρέπει κάνεις να βιάζεται, γιατί έτσι κάνει κακές επιλογές και λάθη.

Ορίστε επιτεύξιμους στόχους

Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κερδίσει κανείς κάποια στοιχήματα στο αγαπημένο του άθλημα. Έστω και με λίγη γνώση του αθλήματος και των ομάδων, είναι πολύ πιθανό να φτάσεις σε επιτυχημένες προβλέψεις. Υπάρχει μεγάλη ωστόσο διαφορά ανάμεσα στο να κερδίζει κανείς λίγα στοιχήματα και να καταφέρει να έχει μακροπρόθεσμα κέρδος σε σταθερή βάση. Το δεύτερο είναι πολύ δύσκολο και το επιτυγχάνει μόνο ένα μικρό ποσοστό των παικτών του στοιχήματος. 

Όταν ξεκινάς το στοίχημα είναι πιο πιθανό να χάσεις παρά να κερδίσεις. Σταδιακά οι επιτυχίες αυξάνονται, όμως είναι σημαντικό να μην έχεις μη ρεαλιστικές προσδοκίες, που τελικά φτάνουν να σε οδηγούν στην απογοήτευση και στο θυμό. Δεν είναι κακό να προσδοκά κανείς σταθερή ροή κερδών, όμως πρέπει να ορίσει ρεαλιστικούς στόχους με βάση το γεγονός πως απαιτείται εμπειρία και δουλειά για να αρχίσουν να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. 

Συγκρίνετε πάντα τις αποδόσεις

Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά δυστυχώς δεν το κάνουν όλοι. Μην βαριέστε να δημιουργήσετε στοιχηματικούς λογαριασμού σε διαφορετικές ιστοσελίδες, είναι καθαρά προς όφελος σας και μόνο. Οι αποδόσεις διαφέρουν πολύ από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα και από αγώνα σε αγώνα. «Ψωνίστε» κάθε φορά τις καλύτερες αποδόσεις που μπορείτε να βρείτε, ακόμα και αν οι διαφορές φαίνονται μικρές. Αθροιστικά οι μικρές αυτές διαφορές κάνουν τι διαφορά σε βάθος χρόνου. Για να κερδίσετε χρόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστοσελίδες που προσφέρουν σύγκριση αποδόσεων ανά αγώνα και ανά επιλογή.

Προσδιορίστε επακριβώς το κεφάλαιο σας

Ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα διαθέτετε ή ποιοι ακριβώς είναι οι μακροπρόθεσμοι ή οι άμεσοι στόχοι σας, θα πρέπει πάντα να προσδιορίζεται το κεφάλαιο σας με το οποίο θα παίζεται. Μην ξεχνάτε ότι το να χάσετε χρήματα είναι πολύ μα πολύ πιθανό. θα πρέπει να αποφασίσετε πόσα χρήματα μπορείτε λοιπόν να ρισκάρετε, ώστε να μην χάσετε τα πάντα εάν βρεθείτε σε κάποιο κακό σερί. Κανείς δεν έχει απεριόριστο χρηματικό κεφάλαιο, γι’ αυτό η διαχείριση του είναι σημαντική. 

Προτεραιότητα αποτελούν πάντα οι προσωπικές μας ανάγκες και της οικογένειάς μας, καθώς και οι υποχρεώσεις μας. Καμιά φορά ο τζόγος με χρήματα που μας περισσεύουν είναι αποδεκτός, αλλά σίγουρα είναι ολέθριο σφάλμα να ρισκάρει κάνεις με χρήματα τα οποία δεν του περισσεύουν. Το αθλητικό στοίχημα είναι για τους περισσότερους πιο ευχάριστη ως εμπειρία, όταν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό οικονομικά και δεν φτάνουν σε σημείο να ρισκάρουν χρήματα τα οποία δεν έχουν ουσιαστικά την πολυτέλεια να χάσουν.

Χρησιμοποιήστε ένα στοιχηματικό πλάνο

Είναι πολύ καλή πρακτική να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο στοιχηματικό πλάνο. Το στοιχηματικό πλάνο είναι ουσιαστικά ένα σύνολο κανόνων που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο ποντάρετε και πόσα χρήματα στοιχηματίζετε κάθε φορά. Κατά κοινή παραδοχή είναι μία καλή πρακτική να χρησιμοποιεί κανείς περίπου 1-2% του διαθέσιμο κεφαλαίου του για το κάθε ποντάρισμα και ποτέ περισσότερο από 5%. 

Με τον τρόπο αυτό σας δίνεται τη δυνατότητα να αντέξετε αναπόφευκτα αρνητικά σερί πού θα βρείτε μπροστά σας κάποια στιγμή, χωρίς να εξανεμιστεί ολόκληρο το κεφάλαιο. Η χρήση ενός στοιχηματικού πλάνου σας επιτρέπει επίσης να μη χάσετε τα χρήματα που κερδίσατε εξαιτίας κάποιου καλού σερί, σας κάνει να λειτουργείτε πιο ορθολογικά και φυσικά σας προστατεύει από μεγαλύτερη ζημιά σε περίπτωση πού θα επιχειρήσετε να ρεφάρετε για την κακή σας τύχη.

Πειραματιστείτε

Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος στο αθλητικό στοίχημα. Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και για να καταλάβετε ποια μέθοδος είναι καλύτερη για εσάς θα χρειαστεί να πειραματιστείτε. Δοκιμάστε διαφορετικά συστήματα και στρατηγικές με σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και κάποια στιγμή θα βρείτε προσεγγίσεις και στρατηγικές οι οποίες και θα σας αρέσουν και θα δείχνουν να είναι πιο αποδοτικές. Πειραματιστείτε με διάφορα είδη στοιχηματικών αγορών, με διαφορετικά αθλήματα κλπ. 

Γίνετε επιλεκτικοί

Σήμερα το πλήθος των διαθέσιμων στοιχηματικών επιλογών και αγώνων είναι πραγματικά τεράστιο. Αυτό αποτελεί ευχή και κατάρα στο στοίχημα. Πολύς κόσμος δυστυχώς παρασύρεται από το μεγάλο εύρος των επιλογών και αρχίζει να στοιχηματίζει σχεδόν στα πάντα. Είναι πολύ σημαντικό να είναι λοιπόν κανείς επιλεκτικός. Η τοποθέτηση πάρα πολλών στοιχημάτων μπορεί να είναι το ίδιο επιζήμια με το ποντάρισμα μεγάλων χρηματικών ποσών, γιατί μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια των χρημάτων γρήγορα. Είναι δύσκολο να κάνει κανείς ορθολογικές επιλογές όταν τοποθετεί τόσα πολλά στοίχημα. Είναι σίγουρα προτιμότερο να εστιάσει την προσοχή του σε πραγματικά καλές ευκαιρίες, φτάνει να τις διακρίνει μέσα στο πλήθος. 

Σκεφτείτε καλά σε πόσα αθλήματα θα στοιχηματίσετε, σε πόσες διαφορετικές διοργανώσεις και σε πόσα διαφορετικά πρωταθλήματα. Επικεντρωθείτε στα αθλήματα που γνωρίζετε καλύτερα και φυσικά αποφύγετε όσα δεν κατανοείτε πλήρως ή δεν ακολουθείτε από κοντά. Όταν υπάρχει καλός λόγος για να στοιχηματίσετε σε κάτι, τότε κάντε το, αλλά ποτέ μη στοιχηματίζετε έτσι απλά, για να στοιχηματίσετε. Εάν δεν βρίσκεται κατάλληλες επιλογές, μην στοιχηματίσετε καθόλου.

Αφιερώστε χρόνο στην έρευνα και στη μελέτη

To αθλητικό στοίχημα χρειάζεται χρόνο για μελέτη και διάβασμα. Eπενδύστε κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο σας σε αυτή τη διαδικασία και θα δείτε πως διαβάζοντας ειδήσεις και άρθρα, μελετώντας στατιστικά και στρατηγικές και παρακολουθώντας αθλήματα στην τηλεόραση αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας σας και τα κέρδη σας. Ναι ακριβώς, η παρακολούθηση αγώνων είναι κι αυτή μία καλή μέθοδος μελέτης. Καλό ε; 

Το άρθρο 22bet σύνδεσμος – Πώς να αποκτήσεις πρόσβαση μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει