Νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα – Top 5

Παρά το μικρό πληθυσμό της Ελλάδας, το διαδικτυακό στοίχημα έχει υψηλό τζίρο κατά κεφαλή, γεγονός που μάρτυρα πόσο ενδιαφέρον δείχνουν οι Έλληνες παίκτες για το online στοίχημα και πόσο το αγαπούν. Θα προχωρήσουμε σε μία μικρή συγκριτική ανάλυση των κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα (Betshop, Bet365, Novibet, Stoiximan και Sportingbet) για να δούμε σε ποιον τομέα υπερέχει κάθε μία από αυτές.

Nόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα – Λινκ Εγγραφής 

Nόμιμες στοιχηματικές στην ΕλλάδαΚριτικήΕγγραφη

Betshop
Eγγραφή

Novibet
Eγγραφή

Bet365
Eγγραφή

Stoiximan
Eγγραφή

Sportingbet
Eγγραφή

Nόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα – Μπόνους καλωσορίσματος*: Κερδίζει η Betshop

Όλες οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν μπόνους καλωσορίσματος. Αμέσως μετά την πρώτη κατάθεση του παίκτη συνήθως, του προσφέρεται ένα επιπλέον μπόνους, ως δώρο από τη στοιχηματική ιστοσελίδα, είτε με τη μορφή έξτρα χρημάτων, είτε ως Free Bet (δωρεάν ποντάρισμα). 

Πιο συγκεκριμένα, η Betshop έχει μια από τις καλύτερες προσφορές. Ωστόσο, παρόμοια μπόνους καλωσορίσματος μπορείτε να βρείτε και στις υπόλοιπες στοιηματικές. Για να δείτε αναλυτικά τις προσφορές καλωσορίσματος που έχουν οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα θα πρέπει να επισκεπτείτε το site τους.

Στοιχηματική ιστοσελίδα και αποδόσεις: Νικήτρια η Stoiximan

Ένα από τα βασικά κριτήρια για τα οποία επιλέγει κάνεις μία στοιχηματική ιστοσελίδα είναι σίγουρα το ύψος των αποδόσεων. Οι υψηλές αποδόσεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και στην αποτυχία μακροπρόθεσμα και οι διαχωριστικές γραμμές είναι πράγματι πολύ λεπτές. Στη συγκεκριμένη κατηγορία νικήτρια αναδεικνύεται η Stoiximan, η οποία σίγουρα έχει καλύτερες αποδόσεις από τις υπόλοιπες. 

Μπορούμε να κατατάξουμε κατά σειρά στη συνέχεια τη Betshop, τη Bet365, τη Novibet και τη Sportingbet. Πέρα από τις αποδόσεις βέβαια, μετρούν και άλλα στοιχεία, όπως είναι για παράδειγμα οι διάφορες λειτουργίες και υπηρεσίες που προσφέρουν η στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά και το πλήθος των αγώνων και των διαθέσιμων στοιχηματικών επιλογών.

Aποδόσεις και χαρακτηριστικά στοιχηματικών ιστοσελίδων

 • Stoiximan: κορυφαίες αποδόσεις, πολλές προσφορές, μεγάλο πλήθος αγορών και λειτουργικό
 • Betshop: υψηλές αποδόσεις, καλές προσφορές, λειτουργική πλατφόρμα στο live και στα pre game
 • Bet365: καλές αποδόσεις, πλήθος επιλογών με ασιατικό χάντικαπ και μεγάλο εύρος αγορών
 • Novibet: καλές αποδόσεις, συνεχείς προσφορές για τους παίκτες, προηγμένες λειτουργίες και υπηρεσίες
 • Sportingbet: καλές αποδόσεις, πλούσιες προσφορές και τακτικές ανταμοιβές, μεγάλη ποικιλία αγώνα

Προσφορές και μπόνους για υπάρχοντες παίκτες: Κερδίζει η Sportingbet

Oι περισσότερες από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που εξετάζουμε προσφέρουν σημαντικές προσφορές για τους παίκτες. θα λέγαμε θα λέγαμε πως θα λέγαμε πως στην θα λέγαμε πως στη μάχη Sportingbet, λόγω του τακτικού προγράμματος ανταμοιβής παικτών* που διαθέτει, σε συνδυασμό πολλές ακόμη μόνιμες προσφορές*. Eξαιρετικές είναι και οι προσφορές της Stoiximan και ακολουθούν η Novibet και η Betshop. Η Bet365 δεν φημίζεται γενικότερα για τις προσφορές της, γι’ αυτό στη συγκεκριμένη κατηγορία μένει κάπως πίσω.

Πρακτικά μπόνους και ανταμοιβές* ισχύουν όροι και προϋποθέσεις – για να δείτε τα μπόνους αναλυτικά θα πρέπει να επισκεπτείτε και να εγγραφείτε στις σελίδες. 

 • Sportingbet: Πρόγραμμα επιβράβευσης, επιστροφή στο 0-0, παρολί με επιστροφή, πριμ στα παρολί
 • Stoiximan: 0% γκανιότα, 20άρα και ταμείο (μπάσκετ), Δυο και ταμείο (ποδόσφαιρο), Πριν στα παρόλι. παρολίγο Στα παρόλη, λευκή επιστροφή (0-0)
 • Novibet: Αυτόματη αύξηση απόδοσης, Πριμ στα παρόλι, πληρωμή Αγώνων στο 88’
 • Betshop: Πρόγραμμα ανταμοιβής παικτών, Πριμ 200, Παρά1 
 • Bet365: Πληρωμή πρώτος σκόρερ ακόμη και αν δεν σκοράρει πρώτος (αλλά να σκοράρει)

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

live streaming

Και οι τρεις στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν live streaming στους αγώνες πού θα βρει κανείς το ζωντανό κουπόνι του στοιχήματος. Οι όποιες διαφορές έχουν να κάνουν με την ποιότητα της μετάδοσης, με το πλήθος των αγώνων, τον αριθμό των διαθέσιμων στοιχηματικών επιλογών και με τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του live και του streaming. Θα μπορούσαμε να κατατάξουμε τις συγκεκριμένες στοιχηματικές ιστοσελίδες Κατά σειρά ως:

 1. Stoiximan
 2. Bet365
 3. Betshop
 4. Sportingbet
 5. Novibet

Χαρακτηριστικά και λειτουργίες από κινητό τηλέφωνο

 τα κινητά τηλέφωνα και οι φορητές συσκευές παρέχουν όλο και περισσότερες δυνατότητες και ευκολίες στους παίκτες του στοιχήματος. Όλες οι παραπάνω στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν εξειδικευμένες εφαρμογές, τις οποίες μπορείτε να τρέξετε στις συσκευές σας και να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο ακόμα και απομακρυσμένα. 

Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως οι εφαρμογές για κινητά καταφέρνουν να ενσωματώσουν όλα τα χαρακτηριστικά τον desktop εκδόσεων των στοιχηματικών ιστοσελίδων, περιλαμβάνοντας χαρακτηριστικά όπως είναι οι χρηματικές συναλλαγές, η κατάθεση δελτίων παρολί και συστημάτων, το live streaming κλπ. Μπορούμε λοιπόν να κατατάξουμε της κλιματικής ιστοσελίδες στο συγκεκριμένο τομέα ως εξής:

 1.  Sportingbet
 2.  Stoiximan
 3.  Bet365
 4.  Novibet
 5.  Betshop

Λειτουργία Cash Out

Η λειτουργία του Cash Out αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο σημαντικές προσθήκες στα χαρακτηριστικά που έχουν διαθέσιμα online οι παίκτες του στοιχήματος. H χρήση της συγκεκριμένης λειτουργίας είναι πολύτιμη σε πάρα πολλές περιπτώσεις καθώς ο παίκτης καταφέρνει να εξασφάλιση πιο γρήγορα τις νίκες του και να περιορίστε τις μεγάλες απώλειες. 

Στη συγκεκριμένη κατηγορία θα ξεχωρίζαμε την αυτόματη λειτουργία του cash out, αλλά και το τμηματικό Cash Out της Bet365. Μπορούμε στη συνέχεια να τις κατατάξουμε στη συγκεκριμένη κατηγορία με αυτή τη σειρά:

 1.  Bet365
 2.  Betshop
 3.  Stoiximan
 4.  Novibet
 5.  Sportingbet

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

μπορείτε επίσης να διαβάσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο 22bet Κριτική – Τι πρέπει να γνωρίζεις.