22bet σύνδεσμος – Πώς να αποκτήσεις πρόσβαση

22bet

22bet σύνδεσμος – Πως να αποκτήσεις πρόσβαση και τι είναι μία εναλλακτική διεύθυνση της ιστοσελίδας;

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας της 22bet είναι κανονικά το 22bet.com. Ωστόσο, πολλές φορές κάποιοι παίκτες, για διάφορους λόγους, έχουν δυσκολία πρόσβασης στον συγκεκριμένο ιστότοπο, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση αυτή. Έτσι η 22bet έχει δημιουργήσει πολλές εναλλακτικές διευθύνσεις του ιστότοπού της, τις κάποιες τις ονομάζουμε και “καθρέφτες” (mirrors). Μέσω αυτών των συνδέσμων μπορεί να επισκεφτεί κανείς και να συνδεθεί στην 22bet Ελλάδα ανονικά.

Γιατί η ιστοσελίδα της 22bet είναι μπλοκαρισμένη;

H 22bet δεν έχει πάρει άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα και σε αρκετές άλλες χώρες στον κόσμο. Συγκεκριμένα στη χώρα μας, οποία στοιχηματική ιστοσελίδα ή ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών του διαδικτύου δεν έχει πληρώσει για άδεια λειτουργίας, μπλοκάρεται. Το μπλοκάρισμα αυτό γίνεται από τους παρόχους διαδικτύου που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλη τη χώρα.

Το αποτέλεσμα είναι όταν κάποιος προσπαθήσει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της 22bet στη διεύθυνση της 22bet.com από την Ελλάδα, να βλέπει ένα μήνυμα που αναφέρει πως η συγκεκριμένη διεύθυνση είναι μπλοκαρισμένη από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ). Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο. Έτσι οι παίκτες δεν έχουν ουσιαστικά πρόσβαση στην ίδια την ιστοσελίδα και δεν μπορούν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους ή να δημιουργήσουν κάποιον νέο λογαριασμό χρήστη υπό αυτούς τους περιορισμούς.

22bet

Ποιες είναι οι εναλλακτικές διευθύνσεις ιστοσελίδας της 22bet;

Υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές διευθύνσεις για την ιστοσελίδα της 22bet. Αυτές είναι οι παρακάτω:

Τις διευθύνσεις αυτές τις έχει δημιουργήσει και τις διατηρεί σε ισχύ η ίδια η 22bet και όχι κάποιος άλλος τρίτος. Σημειώστε πως κατά καιρούς δημιουργούνται και νέες αντίστοιχες διευθύνσεις για την πρόσβαση στην κεντρική ιστοσελίδα της 22bet. Ούτως ή άλλως με τον καιρό κάποιες διευθύνσεις μπαίνουν σταδιακά στις μαύρες λίστες της κάθε χώρας και ενδεχομένως τη μία μέρα να λειτουργούν και την επόμενη να φαίνονται μπλοκαρισμένες.

22 σύνδεσμος – Πως να αποκτήσεις πρόσβαση από παντού δίχως προβλήματα

Σημειώστε, επίσης, πως οι εναλλακτικές αυτές διευθύνσεις δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για άτομα που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση το κεντρικό ιστότοπο της 22bet από συγκεκριμένα μέρη του κόσμου. Στην ουσία δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά ανάμεσα στην βασική ιστοσελίδα (22bet.com) και σε όλες αυτές τις εναλλακτικές διευθύνσεις της 22bet που μπορεί να ανακαλύψει κανείς εύκολα στο διαδίκτυο, με μια απλή αναζήτηση στον παγκόσμιο ιστό. Ουσιαστικά κάθε φορά που επισκέπτεσαι μία εναλλακτική διεύθυνση, βλέπεις μπροστά σας ένα ακριβές αντίγραφο της πρωτότυπης ιστοσελίδας. Μπορείς εκεί να καταθέσεις κανονικά χρήματα και να προχωρήσεις και σε αναλήψεις, χωρίς να χρειαστεί να γίνει η οποιαδήποτε αλλαγή του λογαριασμού σου. Η ιστοσελίδα δεν χάνει τη λειτουργικότητα της και δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με την ιστοσελίδα που βρίσκεται στο επίσημο 22bet.com.

Ηδιαδικασία εγγραφής την 22bet με εναλλακτική διεύθυνση

22bet σύνδεσμος – Πως να αποκτήσεις πρόσβαση με έναν νέο λογαριασμό

Η διαδικασία εγγραφής στην 22bet με τη χρήση κάποιας εναλλακτικής διεύθυνσης δεν έχει επίσης καμία διαφορά με αυτή που γίνεται στην κεντρική ιστοσελίδα. H 22bet υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα, την οποία μπορείς να επιλέξεις στο μενού που βρίσκεται πάνω δεξιά. Οι πελάτες από την Ελλάδα γίνονται δεκτοί.

Στη συνέχεια πατάς επάνω στο πράσινο κουμπί το οποίο γράφει “ΕΓΓΡΑΦΗ”. Μόλις γίνει αυτό το βήμα, θα εμφανιστεί στη συνέχεια μία φόρμα στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσεις κάποια βασικά στοιχεία σου, όπως είναι το email, το όνομα και το επώνυμό σου και κάποιος κωδικός πρόσβασης που θα επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί επιβεβαίωσης και πατώντας το κουμπί “ΕΓΓΡΑΦΗ” για δεύτερη φορά έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου λογαριασμού. Στο e-mail που δήλωσες κατά την εγγραφή σου θα λάβεις έναν ειδικό σύνδεσμο ενεργοποίησης, πάνω στον οποίο θα πρέπει να πατήσεις. Τα στοιχεία σύνδεσής σου και ο κωδικός πρόσβασης ισχύουν τόσο για τη βασική σελίδα της 22bet, όσο και σε οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική διεύθυνση της 22bet στο διαδίκτυο.

Ηδιαδικασία εγγραφής την 22bet

Ποιες εναλλακτικές διεύθυνσης της 22bet μπορεί να εμπιστευτεί κάνεις;

Μπορείς να εμπιστευτείς τις διευθύνσεις που σου δώσαμε ακριβώς παραπάνω για να συνδεθείς με εναλλακτικό τρόπο στη 22bet. Όπως αναφέραμε ήδη, υπάρχει περίπτωση να ανακαλύψεις και άλλες εναλλακτικές διεύθυνση. Δείξε, ωστόσο, στην περίπτωση αυτή λίγη παραπάνω προσοχή.

Υπάρχει περίπτωση να πέσεις θύμα κάποιας απάτης, εισάγοντας τα στοιχεία σου σε κάποια σελίδα (μέθοδος Phishing), η οποία να μην ανήκει στην 22bet. Χρησιμοποίησε λοιπόν κάποια τέτοια διεύθυνση μόνο εφόσον όλες οι παραπάνω δεν λειτουργούν. Ακόμα και στην περίπτωση αυτή φρόντισε να έχεις ενεργοποιημένο το antivirus στη συσκευή σου, και να αναζητήσεις πληροφορίες για τον συγκεκριμένο σύνδεσμο. Αν διαπιστώσεις πως τον χρησιμοποιούν και άλλοι τότε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις. Σε αντίθεση περίπτωση, εάν δηλαδή ανακαλύψεις πως υπάρχουν καταγγελίες για απάτες, απόφυγε να επισκεφθείς την ιστοσελίδα και να δώσεις τα στοιχεία σου.

Εναλλακτική διεύθυνση. 22bet σύνδεσμος – Πως να αποκτήσεις πρόσβαση από κινητό

H 22bet διαθέτει δύο αξιόλογες εφαρμογές για χρήση από κινητό τηλέφωνο και από άλλες φορητές συσκευές. Στην 22bet κριτική αναφέρουμε περισσότεα για αυτές. Η μία έκδοση υποστηρίζει λειτουργικό σύστημα Android και η άλλη λειτουργικό σύστημα iOS.

Υπάρχει 22bet σύνδεσμος για να κατεβάσεις τις συγκεκριμένες εφαρμογές στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας της 22bet και αντίστοιχα όλων των εναλλακτικών διευθύνσεων της στοιχηματικής αυτής ιστοσελίδας. Μπορείς να βρεις τον συγκεκριμένο σύνδεσμο στο κάτω μέρος της αρχικής ιστοσελίδας, στην κατηγορία “ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ”, κάνοντας κλικ στην επιλογή “Έκδοση για κινητά”.

22bet συνδεσμος – Πως να αποκτήσεις πρόσβαση στην εφαρμογή από εναλλακτική διεύθυνση

Πέρα από τον σύνδεσμο του θα βρεις στο κάτω μέρος της αρχικής ιστοσελίδας, όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει παράλληλα και ο απευθείας σύνδεσμος 22betapp.com τον οποίο μπορείς να επισκεφτείς. Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί και σου εμφανίζεται κάποιο μήνυμα μπλοκαρίσματος της σελίδας, μπορείς να επισκεφτείς κάποιον από τους εναλλακτικούς συνδέσμους της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

Μία ακόμη λύση που μπορείς ενδεχομένως να χρησιμοποιήσεις για να χρησιμοποιήσεις το γραφείο στοιχημάτων της 22bet είναι κάποιο λογισμικό VPN. Υπάρχουν κάποιες πολύ φθηνές λύσεις και ακόμα και δωρεάν προτάσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις εύκολα και γρήγορα. Εάν δεν θέλεις να μπλέξεις με όλα αυτά όμως, δοκίμασε απλά πρώτα να συνδεθείς σε κάποιον από τους εναλλακτικούς συνδέσμους.

Η λήψη της εφαρμογής είναι πολύ απλή υπόθεση. Απλά διαλέγεις μία από τις δύο εκδόσεις που θέλεις (για Android ή για iOS) και κάνεις λήψη στη συσκευή σου. Εάν η συσκευή σε ενημερώσει για κάποια μη αξιόπιστη πηγή, απλά επιβεβαίωσε τη λήψη. Αυτό συμβαίνει επειδή η πηγή του λογισμικού δεν είναι διαθέσιμη στο επίσημα online store της Google. Δεν υπάρχει, όμως, κανένας κίνδυνος και ανησυχία.